118 απολυμένοι στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας Μήνυμα στέλνουν οι «πρώτοι νεκροί» – απάντηση θα πάρουν

Δεν χρειάζονται σχόλια πολλά παρά μόνο σχεδιασμένη πράξη, κλαδική και συλλογική. Αυτή που μας λείπει. Όχι άλλα δάκρυα… στέρεψαν οι «τάφοι». Από τα κάτω και οριζόντια ενότητα και οργάνωση. Χωρίς κομματικούς αφέντες. Αυτοί  «άλλα «θέλουν…  Μόνο συμπαραστάτες…

Dioik-ypall-Pan-Patr_Fuimop20132_OXI-apolyseis-ekchwrisi

Με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας με συνδέουν πλέον πολλά. Όχι μόνο η φοίτησή μου…

 

Δημοσιεύθηκε στις 28 Νοέ 2013 ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΓΩΝΑΣ στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας…

Το βίντεο επιμελήθηκαν, με ερασιτεχνικά μέσα & γνώσεις, αλλά με πολύ μεράκι, οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πατρών από όλες τις «Νέες» κατηγορίες:

– Απολυμένοι
– Σε Διαθεσιμότητα
– Σε Αυτοδίκαιη Αργία
– Παραμένοντες

οι οποίοι στέλνουμε  Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς  προς όλα τα Πανεπιστήμια που πλήττονται ή που θα πληγούν, και καλούμε κάθε Έλληνα σε ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΓΩΝΑ..

2 Σχόλια

  1. Kρίμα που υπήρχαν μόνο τόσο λίγοι φοιτητές στα έδρανα για να συμμερισθούν τον αγώνα ενός απ’ τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας….

  2. @ Eirini Androulidaki

    Δυστυχώς υπήρξε ένα μεγάλο έλλεμμα μέσα κι έξω από τα ΑΕΙ προς τους διοικητικούς, ίσως διότι πρώτη φορά έκαναν αγώνα για το Πανεπιστήμιο. Πρόκειται για την έσχατη ώρα:Όταν μπήκαν σε διαθεσιμότητα…

    Αυτό είναι ένα ζήτημα από την εποχή του «άρθρου 16″…

    Πρόβλημα υπήρξε και έξωαπό τα ΑΕΙ σε μεγάλο βαθμό…

    Επομένως η ψηλάφιση του ζητήματος θα γίνει, παρά τον μεγαλειώδη (κλαδικό κυρίως) που κάνουν και παρά τις αντιδράσεις εναντίον τους… και ανεξάρτητα από τις ρωγμές που έχουν περύχει, ούτως ή άλλως.

Σχολιάστε