Υποστολή και της σημαίας της Ε.Ε. στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας στην Πάτρα

Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που ξεκίνησε από το Εργ. Κέντρο της Πάτρας και ακολούθησε τα συντονιζόμενα πρωτοβάθμια σωματεία και πολλούς φοιτητικούς συλλόγους κατέλεξε αυτή τη φορά όχι στο νεκρό εργασιακά κέντρο της Πάτρας, αλλά στην περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση.

Εκεί πραγματοποίησε κατάληψη που κράτησε όλο το πρωινό ωράριο, δείχνοντας ότι δεν νομιμοποιεί ούτε αυτό το ρόλο λειτουργίας σήμερα. Η ιδέα πολλών διαδηλωτών που συμμετείχαν στην κατάληψη έγινε πάραυτα αποδεκτή να κατέβει ΜΟΝΟ  η σημαία της ΕΕ και όχι αυτή της χώρας μας που ΠΙΑ είναι υποτελής από τα ευρωπαϊκά συμφέροντα – και όχι «εταίρος» όπως διατυμπάνιζαν – (στα οποία συμμετέχει και η ντόπια αστική τάξη) και μέσα απ’ αυτά περνάει η εργασιακή κινεζοποίηση του ελληνικού λαού.

Μαζί με τα επόμενα σχέδια διασπάθισης κάθε μορφής δημόσιας περιουσίας και δημόσιων αγαθών όπως και της μικρομεσαίας περιουσίας δημιουργείται από την ΕΕ και το ΔΝΤ το σκοτεινό μέλλον του λαού, της νεολαίας και της χώρας (εάν υπάρξει και αυτή αφού υπάρχουν και σχέδια αλά Βαυαρικής επιτροπείας……).

Αύριο θα υπάρξουν αγωνιστικές μαζικές διαδικασίες πάλι, με εφαλτήριο το Εργατικό Κέντρο (Πλ. Εθνικής Αντίστασης).

Δείτε και το υπόλοιπο σχετικό φωτογραφικό υλικό…




3 Σχόλια

  1. Λένε και καμιά «καλημέρα», έστω και από μακριά…

  2. @ Alexis

    Δυστυχώς την έκανα με … ηλεκτρονικό νεύμα και από πολύ μακρυά….

  3. Γύρω μας κατήφεια, απελπισία, απόγνωση, πώς να ζήσει με 600 ευρώ τον μήνα μια οικογένεια με τέσσερα άτομα. Εδώ μας οδήγησε αυτός ο ΗΛΙΘΙΟΣ που κάποιοι πιο ηλίθιοι του έδωσαν το χρίσμα . Eυτυχώς πάντοτε είχα τη διαίσθηση και μπορούσα να καταλάβω τι καπνό φουμάρει ο διπλανός μου. Ποτέ δεν έπεσα έξω. Πολλοί ισχυρίζονται ότι ότι έκανε, το έκανε προμελετημένα και από πρόθεση, δεν αμφιβάλω γι αυτό, είμαι σίγουρος. Σκοπός του ΗΛΙΘΙΟΥ ήταν να ξεμπροστιάσει τον χοντρό και να πάρει την ρεβάνς, πίστευε ότι κρατούσε όλον τον κόσμο στα χέρια του και ότι μπορούσε να κάνει παιχνίδι, νόμιζε ότι έπαιζε STRATEGO ή μάλλον καλύτερα MONOPOLY, πίστευε ότι αφού εξέθετε τους πάντες μετά λόγω της χαρισματικής του φυσιογνωμίας και των διεθνών του τίτλων θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω. Τόσο ηλίθιος είναι. Δυστυχώς η πολιτική και η οικονομία δεν είναι MONOPOLY, και έτσι έχασε τον έλεγχο. Στην αρχή δεν το συνειδητοποίησε και άρχισε τις επαφές τις χαιρετούρες τις δημόσιες σχέσεις πιστεύοντας ότι έλεγχε την κατάσταση. Όταν αντιλήφτηκε ότι έχανε το παιχνίδι τον έπιασε ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ και άρχισε τις σπασμωδικές κινήσεις . Σήμερα γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει ακόμα και αυτό το κεφάλι του προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει συνοδοιπόρους στον κατήφορο δυστυχώς υπάρχουν μερικοί που για την καρέκλα τον συνεπικουρούν ή θα τον συνεπικουρούσαν, τους γνωρίζουμε άλλωστε όπως γνωρίζουμε και τους 153 ΟΜΗΡΟΥΣ της κυβέρνησης αλλά και κάποιους άλλους από τα υπόλοιπα κόμματα.
    Λίγοι και λίγες είναι αυτοί που έχουν συναίσθηση του ρόλου τους εκεί μέσα. Και επειδή τους οσμίζομαι τους γνήσιους αγωνιστές θα αναφέρω ένα όνομα που ξεχωρίζει εκεί μέσα όχι περιστασιακά αλλά μόνιμα. ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ το ήθος και η ευσυνειδησία προσωποποιημένη.
    Προσωπικά λέω να τον συγχωρήσουμε αφήστε το ΓΟΥΔΙ για τους Άραβες αυτοί είναι απολίτιστοι. Το πρόβλημα είναι τι θα κάνουμε με την κατάσταση που μας οδήγησε αυτός ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ του, γιατί μην νομίζετε ότι κυβερνούσε μόνος του, είχε και μερικούς ηλίθιους και κακόπιστους από πίσω που πρέπει να τους εξορίσουμε στην χώρα τους. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    Τώρα όσον αφόρα τη οικονομική κατάσταση στη Ελλάδα παρόλο που δεν είμαι οικονομολόγος αλλά μηχανολόγος, θα συνιστούσα να κάναμε ότι κάνουν και πολλοί Έλληνες πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ή όπως αλλιώς το λένε μονομερή άρνηση πληρωμής του χρέους . Όσο για τις συνέπειες χειρότερα από ότι είμαστε αποκλείετε να γίνουμε, τουλάχιστον θα έχουμε στείλει στον διάολο την ΜΕΡΚΕΛ το ΔΝΤ και όλα αυτά τα όρνεα που μοιράστηκαν πτώμα και εδώ και μερικούς μήνες κάνουν βόλτες πάνω από το κουφάρι της χώρας μας . Τουλάχιστον θα έχουμε την ικανοποιηση ότι είμαστε ελεύθεροι να αποφασίζουμε για τη τύχη μας.

Σχολιάστε