Ξεκίνησε η Νέμεσις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Χθες βγήκε από το βυθιζόμενο πλοίο του Pa-sok, ο πρώην κνίτης και πρώην σύμβουλος του GAP βουλευτής Πρεβέζης κύριος (πια με τα όλα του) Βαγγέλης Παπαχρήστος. Διαγράφτηκε πάραυτα από τον χειρότερο Πρωθυπουργό της νεώτερης Ελλάδας. Η Νέμεσις εδώ ήλθε με θετικό τρόπο. Την επιζήτησε ο ίδιος. Αυτοκάθαρση λοιπόν ενός βουλευτή. Μπορεί πια να κυκλοφορεί ελεύθερος εις τας ρύμας των πόλεων.

Σήμερα ο πρώην οννεδίτης και πρώην Υπουργός ξεπουλήματος (ολυμπιακής) και όχι μόνο εδάρη – όχι ανηλεώς – αλλά αιματηρά από πολίτες που χάνουν τη μοίρα στο ήλιο της βιωτής, «κ.» Κωστής Χατζηδάκης. Εδώ η Νέμεσις ήλθε με αιματηρή βία. Η κάθαρση φοβάμαι ότι δεν θα έλθει. Δεν ξέρω αν ακόμα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος… στα σοκάκια των Αθηνών…, και όχι μόνο αυτός…

Δείτε με πηγή από το ιστολόγιο του συνιστολόγου misha, σχετικό βίντεο από το θυμό των απλών ανθρώπων.

Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε όραμα και εδώ και στην Αποικία μας. Η βία να μην έλθει τυφλή. Το κάνουν και πολλές άλλες αγωνιούσες ψυχές με πολλούς τρόπους. Έρχου ταχύ Κύριε…


23 Σχόλια

  1. Σύντροφε εν Κυριω ΜτΒ

    Συμφωνούμε απολύτως. Η αγανάκτηση ήταν ξεχειλη σήμερα στην Αθηνα.Νεοι , γεροι, γυναικες, παπουδες, γιαγιάδες, πολυτεκνες οικογένειες μιλούσαν για προδοσία, ταγματασφαλίτες, νέα κατοχή, χούντα, νέο ηρωδη.

    Εφτασαν σε σημείο συντηρητικοί πολύτεκνοι να ζητάνε από την Αλέκα να τραβηξει τον κοσμο μπροστά για να μη περασει ο νομος της ζουγκλας που φερνει ο ΓΑΠ.

    Ο μαμωνολάτρης Χατζηδάκης πλήρωσε τους εκατονταδες απολυμένους οικογενειάρχες της Ολυμπιακής που εξαπάτησε. Δεν ξέρω αν θα έρθει κάθαρση, αλλά το καθαρτηριο πυρ πλησιάζει με βοή.

    Κι εμείς να πρέπει να ισορροπήσουμε ως άλλοι σχοινοβάτες μεταξύ του «αγαπάτε τους εχθρούς υμών » και των Κυριακών «ουαί».

    Ευχου και περι ημών!

  2. @ Μisha

    Χρέος μας και ανάγκη να ισορροπήσουμε. «Και ο δοκών εστάναι, βλεπέτω μη πέση«…. Εύχου και εσύ σύντροφε εν Κυρίω.

    ΥΓ: Ειδοποιήθηκες ή ού από τον άλλο σύντροφο;

  3. Επειδη θα γραφουν διαφορα και ημουν παρων σε ΟΛΑ καταθετω την προσωπικη μου μαρτυρια.

    1 Γυρω στις 12 εφτασε στη Βουλή η πορεια διαμαρτυριας της Εθνικης Οργανωσης Πολυτεκνων με παιδια σε καροτσακια κλπ. Η αστυνομια εκλεισε την Αμαλιας και οι πολυτεκνοι διαβαζαν διαφορα ψηφισματα μπροστα στη Βουλη και φωναζαμε διαφορα συνθηματα όπως
    Δεν τα φαγαμε μαζι , οχι στο εθνοκτονο νομοσχεδιο, βγαλτε εξω τον μπουχεσα κλπ.
    Φυσικα δεν βγηκε ΚΑΝΕΝΑΣ απο την βουλη να παραλαβει το ψηφισμα.

    Εδω θελω να καταγγελω την ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αλλα και του ιερατειου αφου στους διαμαρτυρομενους ηταν μονο ενας ιερεας και αυτος μαλλον του κλιματος της «Χριστιανικης». Κατα τα αλλα εχουμε μπουχτισει από πααπδες του χορταζεσθε και θερμενσθε αλλα αποφευγετε την αντισυλληψη.

    2 Κοντα στην μια εφτασαν οι πρωτες ομαδες αριστεριστων. Εκει λιγο οι περισσοτεροι οικογενειαρχες φοβηθηκαν και αποσυρθηκαν στην συμβολη Αμαλιας με Βασιλισσης Σοφιας ενω σταδιακα αποχωρησαν. Εκει συνατησα αναπαντεχα και ενα γνωστο μου τεως Γραμματεα της Ομοσπονιας Ποντιακων Σωματειων Ελλαδας.

    Οι αριστεριστες παρ ολα αυτα δεν προεβησαν σε καμμια επιθετικη ενεργεια αλλα δημιουργησαν ζωνη περιφρουρησης μπροστα σην βουλη με την πλατη γυρισμενη στους μπατσους φωναζοντας απλα διαφορα συνθηματα. Ο κυριος ογκος ηταν ακριβως μπροστα στην Βουλή και ερχοταν από την Οθωνος.

    3. Λιγο εργοτερα βγαινει από την Βουλη ο Χατζηδακης χωρις αστυνομικη συνοδεια συνοδευομενος απο ενα φιλο του αυτον που ειναι αριστερα στην φωτογραφια με κατευθυνση την Πανεπιστημιου Μεγαλη Βρεττανια όπου ειχαν απομεινει μερικοι απο τους πολυτεκνους και διαφοροι μεμονωμενοι πολιτες . Ακουστηκε ενα μαζικο γιουχαισμα, καποιες βρισιες. Περασε ακιρβως απο μπροστα μας και του φωναξα οτι το μονο που σας λυτρωνει απο τα κριματα σας ειναι η αυτοκτονια.

    Δυστυχως ομως καποιοι τυποι εντελως λουμπεν, σαν αυτοφορακηδες σε σκυλάδικο τον κυνηγησαν και τον χασαμε απο τα ματια μας νομιζωντας οτι κατεβηκε στο μετρο. Μετα ειδα σε βιντεο τον αγριο ξυλοδαρμο του. Η αληθεια ειναι οτι τον λυπηθηκαμε και μονο απο τον τρομο που ειχε στα ματια του πριν ακομα φαει το ξυλο..

    δασκαλους) να περνανε σε περιφρουρηση και χωρις να προκαλουν. Εγω περιμενα να περασει μια φιλη μου Φινλανδεζα δασκαλα σ

  4. 4. Ενω ο κυριως ογκος της πορειας πλησιαζε στο Συνταγμα ξαφνικα από αναμεσα ΜΑΣ και οχι από τους συντεταγμενους διαδηλωτες (ειμαστε περί τα 50 -60 ατομα που περιμεναμε την υπολοιπη διαδηλωση) βγηκαν 6-7 ατομα τα οποια στα κλα καθουμενα αρχισαν να πετανε πετρες στους μπατσους που στο μεταξυ ειχαν παραταχθει μπροστα στην Μεγαλη Βρεττανια. Ως γνωστον η Πανεπιστημιου εχει ασφαλτοστρωθει εδω και πολλα χρονια και τις πετρες μαλλον τις ειχαν στις τσεπες τους.

    Ο κοσμος αρχισε να φωναζει σταματηστε ρε, σταματηστε ρε τσογλανια αλλα ματαιως. Οι μπατσοι οποισθοχωρησαν λιγο προς το King George και μετα αρχισαν της βομβες κροτου και τα δακρυγονα στο ψαχνό.

    5. Αναγκαστηκαμε να φυγουμε τρεχοντας προς τα στενα του Κολωνακιου οπου τυχαια πετυχα και αλλο γνωστο, τεως δημοσιογραφο του Σταθμου της Εκκλησιας επι Σεραφειμ. Κατεβηκαμε την Αμερικης οταν ειδαμε οτι η πορεια στην Σταδιου συνεχιζοταν. Σταθηκαμε Αμερικης και Σταδιου βλεποντας τις διαφορες ομαδες (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, κλπ αλλα και λιθογραφους, δημοσιογραφους, καθηγητες, δασκαλους) να περνανε σε περιφρουρηση και χωρις να προκαλουν. Εγω περιμενα να περασει μια φιλη μου Φινλανδεζα δασκαλα με τα σχολεια του Μοσχατου. Και ξαφνικα εντελως απροκλητα οι μπατσοι αρχισαν να πλευροκοπουν την τεραστια σε συμεμτοχη διαδηλωση από τα πλαγια ριχνωντας δακρυγονα. Καποιοι εφυγαν μπροστα καποια αρχισαν να τρεχουν στο εμπορικο τριγωνο για να γλυττωσουν τα δακρυγονα και καποιοι δεν εφτασαν ποτε μεχρι το συνταγμα διοτι οι δυναμεις κατοχης επιτεθηκαν στην μεση της πορειας.

  5. Με την Φινλανδεζα δασκαλα συνατηθηκα στο μοναστηρακι η οποια δηλωσε οτι ειναι 40 χρονια στην Ελλαδα και εχει συμμετασχει σε δεκαδες πορειες αλλα ειναι πεποισμενη οτι αυτη η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ ειναι μια στιγνη και απανθρωπη χουντα η οποια πρπει να καταρευσει παση θυσια.

    6. Τελος θα ηθυελα να καταγγειλω την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ απο την διαδηλωση των ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ οι οποιοι ουτε λιγο ουτε πολυ παρεμειναν 45 λεπτα μπροστα στην Βουλη και ειχαν κλεισει την Αμαλιας ενω εβλεπα οτι καποια συνεργεια από την ταρατσα του Μεγαλη Βρεττανια ειχαν σησει τριποδα για να κινηματογραφησουν τα «επισοδεια».

    Μπορω ευθαρσως παντως να καταγγειλω οτι ειχαν σαν στοχο να διαλυσουν την τεραστια πορεια για να μην φανει ο ογκος της και να παρουσιασουν τα πλανα των προβοκατορων τους να καινε το Συυνταγμα.

    Αναλογο περιστατικο ειχε συμβει και στις 5 Μαιου με την συγκεντρωση του ΠΑΜΕ σην οποια επισης συμμετειχα – εστω από σποντα και μπορω να διαβεβαιωσω και με βαση αυτο που ειδα σημερα με τα ματια μου οτι το καψιμο της Marfin όπως και τα Δεκεμβριανα του 2008 ειναι ολα εγκληματα εκ προμελετης του παρακρατους ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ για να ανεβει ο αντιχριστος στην Εξουσια (Εννοω τον προεδρο της Σοσιαλιστικης Διεθνους) και να διατηρηθει σε αυτην με νυχια και με δοντια.

  6. Φίλε Θεοπρόβλητε

    Ήμουν στην πορεία των πολυτεκνων.
    Αυτοί που ακολουθούσαν ήταν του ΠΑΜΕ , όχι αριστεριστές.
    Δημοσιογράφος ρωσικού πρακτορείου πήρε συνέντευξη οn camera από τους πολυτέκνους , θα ψάξω να την βρω στο διαδίκτυο.Τραβηξα φωτο από το σκηνικό και θα την ανεβάσω.
    Μια ομάδα των πολυτέκνων ηθελαν να φυγουν προς την Ομονοια, κάποιοι νεότεροι όμως έμειναν λέγοντας πως η θέση τους είναι να βρισκονται μαζί με τον υπόλοιπο λαό που διαμαρτυρεται.
    Σε κάποια φαση βρηκαν και την Αλεκα που πήγαινε στη Βουλή και έπιασαν κουβέντα , προτρέποντας την να βγει μπροστά το ΚΚΕ και να οδηγήσει την αντισταση σε αυτη τη λαιλαπα.
    Αδιανοητα πράγματα για παλιοτερες εποχές , για τους συντηρητικούς συλλόγου Πολυτέκνων.

    ΜτΒ

    Συχωρα με αλλά ειδα το μέηλ μόλις χτες.Δε ξέρω πού χαθηκε…Έτσι κι αλλιώς όμως, ήταν αδυνατον να βρισκομαι στη συνάντηση τη μέρα που γινόταν.

  7. Ναι εγω ημουν με αυτους που εμειναν. Στην πορεια ημουν στην μεση και δεν ειδα αυτους που λες του Ρωσσικου Πρακτορειου. Στην Βουλη ή στο Ζαππειο ηταν?

    Το βρωμοξυλο του Χατζηδακη το πετυχες? Περασε διπλα μου αλλα δεν ειδα την τυχη του. Τον λυπηθηκα παντως. Ειχε ΑΛΛΑ φυντανια η Βουλη που τους αξιζε τετοια τυχη.

    Αυτοι οι νεαροι που παραταχθηκαν μπροστα στους μπατσους στον Αγνωστο στρατιωτη πρωτοι πρωτοι του ΠΑΜΕ ηταν? Καλα η Αλεκα πως μου ξεφυγε?

    Τα τσογλανια που πεταξαν τις πετρες τα ειδες? Γιατι αν ηταν του ΠΑΜΕ τα παιδια τοτε μπορω να ειμαι 1000% σιγουρος οτι ηταν αθλιοι προβοκατορες…

  8. ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ‘σχετικό βίντεο από το θυμό των απλών ανθρώπων»
    δεν μοιαζουν να ειναι απλοί ανθρωποι αυτοι

  9. Τελικά το προβοκατόρικο χτύπημα, γιατί τέτοιο είναι, ποιούς θα δικαιώσει; Έχω ξαναγράψει εδώ, θέλει πολύ προσοχή τούτη η περίοδος, τα λούμπεν στοιχεία είναι πάρα πολλά και έτοιμα να πουλήσουν την πραμμάτια τους στον καλλίτερο πλειοδότη. Πρέπει εμείς που έχουμε συνείδηση να προφυλάξουμε την Δημοκρατία και να μην δείχνουμε ή επικροτούμε επιλογές που την πληγώνουν, εκτός και αν έχουμε κάτι καλλίτερο στο μυαλό μας, οπότε ας το προτείνουμε, τώρα όσον αφορά την ολυμπιακή και τα κέτερινγκ όλοι μας ξέραμε, ξέραμε ότι το ρουσφέτι πήγαινε σύννεφο και είχε γίνει το βολευτήριο, όλων των κομμάτων εξουσίας για τα δικά τους παιδιά. Σαφώς αυτό δεν έχει να κάνει με το δικαίωμα στην εργασία αλλά νισάφι, πρέπει και αυτό το δικαίωμα να περιφρουρηθεί, διότι ανάλογα, γεννά αλλοτρίωση και πάει μέχρι και λούμπεν, γίνεται αυγό του φιδιού, σας λέει κάτι περί Πειραϊκής Πατραϊκής! Προσοχή, προσοχή και Ο Άγιος Θεός να φυλάει τους Έλληνες και όλους τους πατριώτες που κατοικούν σε αυτήν την χώρα που τώρα πληγώνει, την Ελλάδα μας.

  10. @Τheoprovlitos

    Οι Πολύτεκνοι μίλησαν με το δημοσιογράφο του ρωσικου πρακτορείου μπροστά στη Βουλή, πάνω στο δρόμο, μπροστα στο πλακόστρωτο του Αγνωστου Στρατιωτη, όχι ακριβως στο κέντρο αλλά προς τη γωνία με τη Σταδίου.Στο ίδιο σημειο βρεθηκε και η Αλέκα με τον Μανδρέκα και κάποιους ακόμα του ΚΚΕ.

    Οι διαδηλωτες που έφτασαν μετά τους Πολυτεκνους ήταν του ΠΑΜΕ.
    Αυτό που έγινε στο Μ.Βρεττανία ξεκινησε απο άλλους όχι από το ΠΑΜΕ.Δεν ημουν μπροστά στο σκηνικό γιατί παρακολουθούσα τα άλλα που προειπα, ΑΛΛΑ από ότι μού μετέφεραν αυτοπτες μάρτυρες ο «πολεμος » ξεκίνησε όταν ενας μπάτσος πέταξε μολότωφ , ΝΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ , στο πλήθος.

    Φίλε Ασωτε Υιέ

    Δεν υπάρχει δημοκρατία,ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ έχουμε και ολιγαρχια των τοκογλύφων.
    Μυριοστομο ακουγόταν το σύνθημ αΧΟΥΝΤΑ, ΧΟΥΝΤΑ!
    Όχι , δεν ηταν προβοκάτορες αυτοί που πειποιηθηκαν τον αρχινεοφιλελύθερο Χατζηντοράκη.Τους είδα , μιλησα μαζί τους, εργαζόμενοι είναι που τους έχει φτάσει η πικρα κι ο θυμός στ αυτιά.
    Αρκούσαν να τον πετυχουν δεκα άνθρωποι από αυτούς που απέλυσε από την Ολυμπιακή για να πάθει τα όσα δικαίως έπαθε χτες.Καποια στιγμη θα γινόταν.Και ήταν τυχερός, αν ο κόσμος έβλέπε κάναν Πάγκαλο ή Παπακωνσταντινου θα του έπαιρνε το σκάλπ.
    Ας μη ξεχνάμε πως προβοκάτσια λέγανε οι ταγματασφαλίτες της κατοχης και τις επιθέσεις των ανταρτων κατά των Γερμανών.

  11. Χωρίς να είμαι αυτόπτης και χωρίς καμιά ενημέρωση, δεν μπορώ να έχω γνώμη.
    Πάντως συμφωνώ με το Θεοπρόβλητο σχετικά με το ότι :

    «Το καψιμο της Marfin όπως και τα Δεκεμβριανα του 2008 ειναι ολα εγκληματα εκ προμελετης του παρακρατους ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ για να ανεβει ο αντιχριστος στην Εξουσια (Εννοω τον προεδρο της Σοσιαλιστικης Διεθνους) και να διατηρηθει σε αυτην με νυχια και με δοντια»!

    Νομίζω και οι προεκλογικές πυρκαγιές του 2007 (ανθρωποκτόνες)και 2009 την ίδια σκοπιμότητα εξυπηρετούσαν…

  12. Misha
    Εγω αντιληφθηκα οτι καποιοι που ανακατευθηκαν με το ανωνυμο πληθος ηταν εκεινοι που πεταξαν πρωτα κατι πετρες. Και τους φωναζε ο κοσμος (μεταξυ του κι εγω) ρε τσογλανια σταματηστε. Μετα επεσε βομβα κροτου και μετα τα δακρυγονα.
    Αλλα και ο μπατσος να εριξε μολτωφ πρωτος, οι «απλοι πολιτες» τις κοτρωνες τυχαια της ειχαν στην τσεπη? Κυκλοφορει κανενας με πετρες?

    Αισχρη προβοκατσια ηταν το ολο θεμα.

    Επισης τον Χατζηδακη περα από το γιουχαισμα και το βρισιδι του τυπου γουρουνια, ουυυυ, ρεμαλια αλητες και το χαρακτηριστικοι που του φωναξα «μονο η αυτοκτονια σας σωζει για να λυτρωθειτε από τα κριματα σας» αυτοι που τον κυνηγησαν και τον εδειραν ξεπήδησαν από την ιδια ομαδα των «ανεξαρτητων-μεμονωμενων» που μετα αρχισαν να πετανε τις πετρες. Κατι λουμπεν τσογλανια.

    Αν δεν απατωμαι οσο ηταν οι πολυτεκνοι εκει καποιοι και διαφοροι ασχετοι καθονοτυσαν εκει γυρω εξ αρχης και οι οποιοι αρχισαν να «δαιμαρτυρονται» οταν εφυγαν τα γυναικοπεδα. Φαινεται δεν ειχαν πιασει ακομα δουλεια.

    Τον Χατζηδακη ειλικρινα τον λυπηθηκα διοτι δεν ηταν οτι χειροτερο κυκλοφορει. Πληρωσε βεαβαια εκτος από τις αμαρτιες τους και την αδιαφορια τους και την αλλαζονια τους, που δεν εβγαινε ακανενας να δει τους πολυτεκνους από δαυτους. Σαν να μας λενε «σας εχουμε γραμμενους».

    Το καλο ειναι παντως οτι μετα το βρωμοξυλο δεν θα τολμανε τα καθικια να κυκοφορησουν ουτε στο σουπερμαρκετ γιατι θα τους παρει ο κοσμος με τις κονσερβες. Ειδικα αν πετυχαινα τον Προκοπη Παυλοπουλο που με νοθεια στο ΑΣΕΠ αφησε την πολυτκενη και εμεπειρη γυναικα μου εκτος διορισμου από τα νασοκομεια και οποιονδηποτε ΠΑΣΟΚΟ δεν ξερω κι εγω πια ειναι τα ορια της αυτοσυγκρατησης μου.

    Το μονο που τους αξιζει ειναι ο ΤΡΟΜΟΣ , το συναισθημα που νειωθει ο καθενας που φοβαται μην τον πεταξουν στο δρομο οι τραπεζες.

  13. Όχι από κουτοπονηριά, αλλά κρατάτε μικρό καλάθι, εγώ επιμένω, αλλού είναι οι αγανακτισμένοι πολίτες, ο Λαός μας ιδιαίτερα ο ταξικά συνειδητός και με προσανατολισμό, δεν προσωποποιεί τα οικονομικά του αδιέξοδα, ξέρει τι του φταίει και δεν είναι χουλιγκάνος και ακόμη ξέρει ότι μόνο οργανωμένα αλλάζει τα κακώς κείμενα. Κάτι άλλους καιρούς και χρόνια θυμίζει η αγανακτισμένη, (αυθόρμητη) sic, διάθεση, επαναλαμβάνω, προσοχή σε τέτοιους καιρούς εξαθλίωσης που ο θύτης επιβραβεύεται και με Δήμους και περιφέρειες, αλλά και ποσοστά, κάτι λάκκο έχει η φάβα.

  14. @Τheoprovlitos

    Χτες η πορεία ήταν πήχτρα στους ασφαλίτες.Πήχτρα όσο δεν παίρνει. Πιθανότατα ήταν αυτοί που πεταξαν πέτρες αρχικά.
    ΣΙΓΟΥΡΑ , όπως το είδες κι ο ίδιος , ΔΕΝ ΉΤΑΝ προβοκάτορες αυτοί που γιούχαραν τον Χατζηδάκη γιατί μίλησα με κάποιον που ήταν από αυτούς που του επιτέθηκαν και κρατούσε μάλιστα ένα φάκελλο του Χατζηδάκη στα χέρια και τον επεδείκνυε στους γυρω λέγοντας «κάτσε να δουμε τι έχει ο π…ς εδω μεσα».
    Οι μπάτσοι είναι οι πρωτοι προβοκάτορες, εκπαιδευμένοι να δειρουν και τον γερο πατερα τους αν πάρουν εντολή.

    Εχεις δικιο σε αυτα που λες για τον Πάκη.Σκέψου , κατ αναλογία, τι θα πάθαινε ο χ¨Ντοράκης αν τον πετυχαιναν οι εξαπατημένοι και απολυμένοι της Ολυμπιακής.

    «Τρομοκρατηστε τους τρομοκρατες» λοιπόν, όπως είπε και ο παππους του Τζεφρυ

  15. Μολις τσακονωμουνα με μια φιλη μου για αυτο το θεμα η οποια ισυριζεται οτι κακως λεω οτι αυτοι που πεταγαν τις πετρες ηταν προβοκατορες της κυβερνησης και οτι δεν μπορω να αποδειξω οτι οι ιδιοι εδειραν ετσι ασχημα και τον Χατζηδακη.

    Οτι τον γιουχαρε και τον εβριζε το πανελληνιο ειναι σιγουρο αλλα αυτοι που τον κηνηγησαν και του εριχναν τις γροθιες στο κεφαλι εισαι σιγουρος οτι δεν προερχονται από την ιδια ομαδουλα που πεταγε τις πετρες? Η οποια αν προσεξες δεν ηρθε από πουθενα, ουτε μεσα απο την πορεια αλλα μεχρι λιγο πριν παριστανε τους παρατηρητες και τους περαστικους.

  16. Θεοπρόβλητε

    Ο Χατζηδάκης έφαγε ξύλο από ανθρωπους χωρίς κουκούλες.
    Τα παιδιά με τις κουκούλες , μεταξυ των οποίων ήταν και ασφαλίτες,είχαν μπλεχτεί και στο black block που ανέβηκε αμέσως μετά το ΠΑΜΕ αλλά και σε άλλα σημεία της πορείας λχ πίσω από το μεγάλο πορτοκαλί πανώ που έγραφε «χούντα».
    Δεν ήμουν μπροστά στον πετροπόλεμο, τοτε ήμουν μπροστά στον άγνωστο στρατιωτη.
    Κατέβηκα λίγο μετά , αφού ειχε σβησει και η φωτιά στο τσερόκι, και περπατουσα μεσα στους αφρους της κατασβεσης.
    Ωστόσο αυτο που ειδα ήταν αυτο που ανέφερα παραπάνω, για όσους επιτέθηκαν στον Χατζηδάκη. Εμαθα πως αυτος με το πετσινο μπουφαν που φαινεται στις φωτογραφιες να τον προστατευει είναι μέλος του ΠΑΜΕ και άρπαξε κι αυτος αρκετό ξυλο μαζί με μια κυρια που προσπαθησε κι αυτη να προστατεψει τον μαυρογιαλούρο.

    Ούτε προβοκάτσια ήταν , ουτε κατι άλλο υποπτο.Εκανε τη βλακεί ο Χατζηντοράκης να περάσει μεσα από τον κόσμο και εισεπραξε μερικά από τα χρεωστουμενα της Ολυμπιακής.

  17. @ Misha

    Φίλοι μου

    οφείλουμε να κατανοήσουμε το θυμό των ανέργων, των ανθρώπων που κλείνουν τα μαγαζιά τους, που μένουν χωρίς εργασιακό μέλλον, που σπούδασαν χωρίς η πολιτεία να ενδιαφέρεται να μοιραστούν τις γνώσεις τους εργαζόμενοι, για τους μισθούς που ξετινάζονται, για τα δημόσια αγαθά που ξεπουλιούνται, για νοσοκομεία που ετοιμάζονται να κλείσουν, για σχολεία που εκεί πού έπρεπε να στηριχτούν να κλείνουν και εκεί που ΄πρεπε να διαιρεθούν θα γιγαντώνονται, για τον ορυκτό πλούτο που θα κάνει φτερά, για περιφέρειες που μπορεί να κυπροποιηθούν…

    Οφείλουμε όμως ταυτόχρονα να ανεβούμε λίγο ακόμη πιο ψηλά, να βοηθήσουμε ποικιλότροπα ώστε οι μακροχρόνιοι αγώνες να διώξουν τους λωποδύτες της άρχουσας αστικής τάξης που προσπάθησαν να μοιάσουν και έμοιασαν μ’ αυτές της λατινικής Αμερικής. Ας πάρουμε λοιπόν ό, τι θετικό απ αυτούς τους λαούς. Έχουμε χρέος να το κάνουμε.

    Οφείλουμε ακόμα μπροστά στο μακρόχρονο αγώνα να δούμε τις δικές μας αδυναμίες, τα δικά μας πλεονεκτήματα, το πολιτισμό που παρατήσαμε χάριν της τραπεζοκάρτας.

    Ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας.
    Δεν θέλω να τα σχολιάσω. Μου αρκεί που οι αστοί αρχίζουν να αισθάνονται τη Νέμεσι, είτε με τη μορφή της σοφίας του Βαγγέλη, είτε με τη μορφή της βλακείας του Κωστή.

    Στώμεν καλώς!

  18. ΦΙΛΕ ΘΕΟΠΡΟΒΛΗΤΕ,
    ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΟΥ,ΚΑΛΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΟΜΩΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΠΑΤΣΟΙ». ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΝΙΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ) , ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΩΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΚΕΨΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ, 23 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΡΑΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ή Ν’ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Σ’ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ :
    «Οι μπάτσοι είναι οι πρωτοι προβοκάτορες, εκπαιδευμένοι να δειρουν και τον γερο πατερα τους αν πάρουν εντολή».
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

  19. Δημήτριε

    Επειδή τη φράση “Οι μπάτσοι είναι οι πρωτοι προβοκάτορες, εκπαιδευμένοι να δειρουν και τον γερο πατερα τους αν πάρουν εντολή” την έγραψε ο υποφαινόμενος οφείλω μιαν απάντηση.

    Μπάτσοι υπήρχαν και επί χούντας.Και τότε ήταν παιδιά μικρο- και μεσοαστικών οικογενειών.Και τοτε έσωζαν ανθρωπους που κινδυνευαν και φροντιζαν να μη γινονται ληστείες.
    Όμως ο κυριος ρόλος της υπαρξης τους , όπως και τώρα, ήταν να στηριζουν το δικτατορικό καθεστως (της 21ης Απριλίου τοτε, του ΔΝΤ σήμερα) , καταστέλοντας τις αντιδράσεις των αντιφρονούντων, βασανίζοντας κρατουμένους και επιβάλλοντας το κράτος του αστυνομικού τρόμου που βιωνουμε έντονα όλο τον τελευταίο καιρό, ακόμα και εναντίον αναπήρων και γερόντων.

    Αν ισχυαν όσα αναφέρεις παραπάνω, τότε παιρνουν συγχωροχάρτι όλα τα καθάρματα , από τους βαυαρούς χωροφυλάκους που μπαγλάρωσαν τον άγιο Παππουλάκο και το κτήνος που σκότωσε την παλιοημερογιτισσα πιστή μέσα στην Εκκλησία της, μέχρι τους βασανιστές της χούντας , τον Μελίστα, τον Κορκονέα και το άλλο «μπουμπουκι» που παρολίγο να σκοτωσει τον Μάη το ζωντανό συμβολο της Εθνικής μας Αντιστασης , τον Μανώλη Γλέζο.

  20. Αγαπητε Δημητρη,

    πολλες φορες αναγκαζομαστε να κανουμε επιλογες στην ζωη μας που εχουν να κανουν με την συνειδηση μας. Εγω πορσωπικα οσον αφορα την προσωπικη μου σταδιοδρομια τις εκανα. Ξερω και αλλους πολλους. Ξερω δημοσιογραφους ταλαντουχους οι οποιοι εκουσιως εφυγαν από αυτο το ανοσιουργημα που λεγεται δημοσιογραφια.

    Οταν καποιος γινεται αστυνομος σημερα γνωριζει εξ αρχης οτι εχει πολλες πιθανοτητες να πεταει δακρυγονα σε πολυτεκνους, να περναει διπλα από τον πρεζεμπορο και να κανει οτι δεν βλεπει, το ιδιο οταν κυκλωματα μαστρωπων εκδιδουν γυναικες στη Πατησιων, να εχει μεταβληθει σε παρατρεχαμενο υπασπιστη καποιου Γκεμπελικου δημοσιογραφου ή κυφηνα πολιτικου, να φυλαει τα γηπεδα των Ιδωτικων επιχειρησεων ΠΑΕ για να μην τα σπασουν οι χουλιγκανοι κλπ.

    Α! ξεχασα. Υπαρχουν και ελαχιστες περιπτωσεις που μπορει και να σωσουν και καμμια γρια από κανα τσαντακια. Δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογω παντως η εγκληματικοτητα σε συνδυασμό με την παντελη αλλα παντελη ομως απουσια αστυνομικων σε ολοκληρες συνοικιες ενω η παρουσια τους ειναι εξωφθαλμα σκανδαλωδης στις προαναφερθσιεσες περιπτωσεις.

    Ενας ο οποιος πηγαινει σημερα να καταταγει στην αστυνομια εν ΓΝΩΣΕΙ του μετατρεπεται σε παραδουλευτρα της εξουσίας σην καλυτερη των περιπτωσεων, αν δεν διαφθαρει και δεν φτασει να διακινει και ο ιδιος ναρκωτικα.

    Οταν λοιπον καποιος για να βολευτει ο ιδιος συμπεριφερεται με απρεπει σε εναν ανεργο ή σε ενα πολυτεκνο που περνει μηναιο επιδομα 125 ευρω και τα αφεντικα του του το κοβουν και πετα δακρυγονα σαν τον βελιγκεκα του Παπανδρεου στα καλα καθουμενα στην μεση μιας διαμαρτυριας προκειμενου να την διαλυσει, λυπαμε αλλα ΔΕΝ ειναι αξιος κανενος σεβασμου. Το κοιταω την παρτη μου και βολευομαι επί πτωματων δεν μπορει να αποτελεσει ελαφρυτνικο για κανεναν.

    Μετα τα προχθεσινα, εγω αν ημουν αστυνομικος θα ειχα παραιτηθει. Διοτι σε πολλα απο αυτα τα παιδια που πεταγανε δακρυγονα θα μπορουσα να ημουν και πατερας τους, και για να αντιστρεψω το επιχειρημα σε αυτους που πεταγαν δακρυγονα θα μπορουσαν να ειναι ανηψια τους, γονεις τους, αδελφια ανεργα κλπ. Και αυτους ΔΕΝ τους σεβαστηκαν. Οποτε γιατι να τους σεβαστω φραστικα τουλαχιστον εγω;
    Ο σημερινος αστυνομος ειναι ο Βελιγκεκας μιας αθλιας και διαεφθαρμενης εξουσιας.

  21. […] by on December 17, 2010 Χθες βγήκε από το βυθιζόμενο πλοίο του Pa-sok, ο πρώην κνίτης και πρώην σύμβουλος του GAP βουλευτής Πρεβέζης κύριος (πια με τα όλα του) Βαγγέλης Παπαχρήστος. Διαγράφτηκε πάραυτα από τον χειρότερο Πρωθυπουργό της νεώτερης Ελλάδας. Η Νέμεσις εδώ ήλθε με θετικό τρόπο. Την επιζήτησε ο ίδιος. Αυτοκάθαρση λοιπόν ενός βουλευτή. Μπορεί πια να κυκλοφορεί ελεύθερος εις τας ρύμας των πόλεων. Σήμερα ο πρώην οννεδίτης και πρώην Υπουργός ξεπουλήματος (ολυμπιακής) και όχι μόνο εδάρη – όχι ανηλεώς – αλλά αιματηρά από πολίτες που χάνουν τη μοίρα στο ήλιο της βιωτής, «κ.» Κωστής Χατζηδάκης. Εδώ η Νέμεσις ήλθε με αιματηρή βία. Η κάθαρση φοβάμαι ότι δεν θα έλθει. Δεν ξέρω αν ακόμα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος… στα σοκάκια των Αθηνών…, και όχι μόνο αυτός… Δείτε με πηγή από το ιστολόγιο του συνιστολόγου misha, σχετικό βίντεο από το θυμό των απλών ανθρώπων. Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε όραμα και εδώ και στην Αποικία μας. Η βία να μην έλθει τυφλή. Το κάνουν και πολλές άλλες αγωνιούσες ψυχές με πολλούς τρόπους. Έρχου ταχύ Κύριε…   https://manitaritoubounou.wordpress.com/2010/12/15/nemesis-pasok-nd/ […]

  22. @ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    Για πρόσεξε τι σημειώνουν εύστοχα ο Misha και ο theoprovlitos…

    Εγώ το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι να κατανοήσουν γρήγορα κάποιοι απ΄αυτούς ότι η χώρα είναι σε κατοχή, τα δημόσια αγαθά και δικαιώματα σε πληστηριασμό, και ότι ο λαός δεν πρόκειται να υποκύψει. Μια λύση ακόμα τους μένει, πλην της παραίτησης: Νάρθουν από τη μεριά του λαού. Διαφορετικά δεν θα μείνουν σε χλωρό κλαρί ούτε αυτοί, παρά τα 740 Ευρω που παίρνουν (εξαιρώ τις.. υπερωρίες)… μέχρι στιγμής. Γιατί όταν η πτώχευση παύσει να είναι ελεγχόμενη θα πεινάσουν ή θα κλέβουν …. Και η ώρα αυτή δεν πολύ μακρυά.

    ΥΓ Τα κροκοδείλια δάκρυά σου σε παρασύρουν φίλε….

Σχολιάστε